Despre noi

                       Povestea unor prichindei


    În una din zilele tomnatice cu mult soare, cu multe flori şi cu mulţi copii s-a apropiat de mine un grup de prichindei. Tare mult doreau să meargă la şcoală. I-am strâns grămăjoară şi i-am condus cu mândrie în Ţara Cunoştinţelor. Aceştea au devenit discipolii mei din anul 2013, al 6-lea contingent. În clasă îi aştepta o surpriză de neuitat: prima carte de citire ABECEDARUL. 

S-au aranjat în bănci cum şi-au dorit, 18 bobocei curioşi: 11 fetiţe-garofiţe şi 7 băieţi-isteţi.

   Acum aceşti prichindei îşi fac studiile în Gimnaziul "Mihai Eminescu" din satul Baimaclia, raionul Cantemir.


                              O nouă încercare: 
Concursul şcolar "TOAMNA DE AUR"

Nu a trecut mult de la 1 septembrie şi iată că elevii mei au fost puşi la o nouă încercare. S-a anunţat Concursul şcolar "TOAMNA DE AUR". Întrebări au apărut sute şi mii: În ce constă concursul? Cine va participa? Ce trebuie să confecţionăm? Cu ce ne vor premia?  Ei, dar torul s-a sfârşit în ziua de 16 octombrie, 2013, când toată şcoala forfotea de curiozitate, de satisfacţie. La una din recreaţii s-a anunţat careul festiv pentru premierea câştigătorilor concursului. Dar cum să-l apreciezi doar pe unul dacă au participat toţi elevii? Atunci administraţia a hotărât: de premiat colectivele. URA! Noi am ocupat locul II la creativitate şi locul I pentru cei mai mulţi participanţi. Asta a fost grozav!!!









Şcoala noastră - Casa noastră

Acesta a fost sloganul activităţilor de salubrizare şi îngrijire a teritoriului adiacent şcolii. Fiecărei clase 
i-a revenit un teren. Clasa noastră a lucrat în Parcul "M. Eminescu" al gimnaziului. A fost foarte interesant pentru elevi, deoarece fiecare dorea să lucreze cât mai mult ca să-şi demonstreze hărnicia.                                                  BRAVO!



Pădure dragă, pădure!

Ce poate fi mai minunat decît o plimbare în sânul naturii, în pădurea satului cu stejari bătrâni, cu poiene luminoase şi triluri vesele de păsări. Acesta a fost locul unde picii din clasa IA au fost invitaţi de membrii grupului de scouţi "BAIMAC" din localitate, lideri de grup fiind Blanaru Gheorghe, profesor de istorie şi Tatiana Cechir, învăţătoare. Pentru ei s-au organizat jocuri scoutice, ateliere de creativitate, întreceri sportive şi, desigur, un prânz pe seamă. Toată lumea fost satisfăcută de plimbare, de odihnă, de activităţi.
                       Ne revedem la primăvară!

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu